maandag 17 september
Door: sylvia
Blijf op de hoogte en volg Sylvia
20 September 2007 | Costa Rica, San José
Van Monteverde naar La Fortuna.
Vandaag een prachtige rit door de bergen gemaakt richting La Fortuna. Daar ligt de Arenal vulkaan en daar ligt ook ons resort.
We zijn met kleine busjes naar een stuwmeer gebracht, vandaar met een bootje het meer overgestoken en weer met busjes verder naar het resort.
Wat een superkamers hebben we hier zeg. Echt heel luxe.
In iedergeval ook een heerlijk zwembadje erbij met poolbar. Daar hebben we natuurlijk gelijk even flink gebruik van gemaakt.En weer ontzettend veel lol gehad.
Voor de rest eigenlijk niet veel meer gedaan dan in de termaalbaden rond te hangen.(die we trouwens omgedoopt hebben in terminaalbaden).Die baden zijn zo ontzettend heet dat je huid er spontaan afvalt. Ik houd het er nog geen 2 minuten in uit. Behalve in het bad met poolbar, het biertje smaakte heeeeerlijk.
Nog even voor ons huisje(clubhuis)wat gedronken en gekletst met Mike en Frank, Esther noem ik maar niet meer want we zijn toch eigenlijk altijd samen.
tot de volgende mail maar weer
Wat een superkamers hebben we hier zeg. Echt heel luxe.
tot de volgende mail maar weer
20 September 2007 - 19:34
Astrid:
Hey heb jij nog steeds niet genoeg van zwembaden!