The End,weer thuis - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Sylvia Bosch - WaarBenJij.nu The End,weer thuis - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Sylvia Bosch - WaarBenJij.nu

The End,weer thuis

Door: sylvia

Blijf op de hoogte en volg Sylvia

05 Oktober 2007 | Nederland, Amsterdam

Nou luitjes het laatste berichtje,

Alles goed en vlot verlopen.Om uurtje of 10 geland en was voor 12 uur thuis.
Natuurlijk nog afscheid genomen van Eshter,Mike,Frank en Pauline en Coby en Karel.De rest was inmiddels al vertrokken.We hadden weer getreuzeld(gerookt dus).Maar we hebben van iedereen de emailadres dus komt vast goed.
De oom van Jos heeft ons weer netjes opgehaald en ben weer heelhuids afgeleverd in Druten. Ben wel snotverkouden en heb eergister voor vertrek 2 antidiaree pillen in moeten nemen.(zul je altijd zien he, hele vakantie nergens last van en laatste dag krijg ik het nog effe,balen, voelde me er behoorlijk lamlendig door en kon niet veel hebben,dus bij deze sorry,sorry,sorry als ik af en toe wat nukkig deed,maar kon het echt niet helpen).Gelukkig werkte de pillen goed.
Ma was er,zodat ik mijn huisje weer inkon.Even op balkon in het zonnetje koffie zitten drinken(niet te geloven he,weer mooi weer als ik terug kom),heerlijk douche gehad en spullen opgeruimd,wasje gedaan,zus met de kleine op bezoek gehad en daarna storte ik in.Paar uur geslapen en nu kom ik niet in slaap dus dacht, zal nog 1 berichtje plaatsen.
Het was weer een heerlijke allemachtig prachtige rondreis met een super leuke groep en een ontzettend leuke slaapie.Esther bedankt voor je gezelligheid en voor alle lachmomenten die we gehad hebben en we spreken elkaar gauw.
Haste la volgend jaar
groetjes Sylvia

• 06 Oktober 2007 - 09:06

Esther:

Je hebt het allemaal goed in elkaar gedraaid........en zo snel ook.
    Nou moet ik natuurlijk dit weekend ook het dagboek afmaken.
    (pffff)
    Als je nog zo kan lachen en gek doen als je knorrig bent dan valt het allemaal nog mee hoor.

Jij uiteraard ook bedankt voor alles, het lachen, gek doen, samen tegen het bed aanlopen. Vond het dus ook supergezellig met je op de kamer.

Tot gauw Esther

ps. We hebben gewonnen gisteren. (heb nu dus overal spierpijn)

• 07 Oktober 2007 - 09:39

Hans:

He Sylvia, welkom thuis.
    Heb de afgelopen tijd wel een paar keer gekeken, maar kon geen bericht van je vinden. Ben wel benieuwd naar je foto's en film. Groeten en beterschap, Hans en Dolly

• 08 Oktober 2007 - 08:14

Christa:

weer zo n mooie reis achter de rug, neemt niemand je weer af.Ik heb de foto s bekeken ze zijn weer prachtig.En nu weer sparen voor de volgende reis, ik ben nu al benieuwd waar die naartoe gaat.Ik hoop dat je weer genoten hebt,volgens de leuke verhalen en de foto s zal dat wel het geval zijn
    ik vond het weer erg leuk om je te volgen via internet bedankt daarvoor en de groetjes van christa

• 08 Oktober 2007 - 10:10

REMKO MULDER:

ESTHER GEWELDIG.
    COMPLIMENTEN.
    DIT STAAT ONS ALLEMAAL NOG TE WACHTEN?
    GR.REMKO