van Manuel Antonio naar San Jose - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Sylvia Bosch - WaarBenJij.nu van Manuel Antonio naar San Jose - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Sylvia Bosch - WaarBenJij.nu

van Manuel Antonio naar San Jose

Door: sylvia

Blijf op de hoogte en volg Sylvia

03 Oktober 2007 | Costa Rica, San José

Helaas, vandaag vertrekken we weer richting San Jose. Echt jammer want is hier hardstikke mooi.De lucht was strak blauw vanmorgen. En omdat ik toch weer vroeg wakker was lagen Esther en ik om 8.15 al in het zonnetje bij het zwembad.
Tot er nauwelijks 5 minuten later geroepen werd,Syl heb je je camera bij je?nee,tuurlijk niet(de hele godsganse vakantie met dat ding om m'n nek gelopen en nu ik het een keer niet bij heb is er wat te fotograveren).Ik rennen naar het huisje en weer terug.Bleek er een hele roedel kleine aapjes aan de voorkant van resort te zitten. Geweldigggggg,van heel dicht bij kunnen zien en fotograveren.Tot 10.30 gezwommen en gezond en toen was het tijd om om te kleden en de bus in tegaan.Eerst nog even groepsfoto gemaakt bij de pool.
Onderweg naar San Jose gestopt bij een grote rivier(was verrassing van Willem en Jose) moesten lopend naar overkant en goed om ons hee kijken.Lagen er giga grote krokodillen in de rivier,superrr.
Ook nog even bij een grote souvenirs shop gestopt zodat iedereen voldaan naar huis kan dadelijk.Mike heeft gewonnen qua grote van souvenier hahaha.Die heeft een grote schildpad gekocht.Jullie hadden moeten zien hoe die ingepakt was.Eén grote gigabal die door de douane geloodst moet worden.Succes Mike hihihi.
Vanavond zijn we weer in het Grand Hotel in San Jose aangekomen. Nog één keer uit gaan eten met z'n allen. Hebben voor Jose en Willem geld ingezameld en voor ieder een groepsfoto van ons laten afdrukken zodat ze ons noooooooooit meer zullen vergeten!(of ze daar blij mee zijn is nog maar de vraag haha)Heerlijk gegeten met een geweldig duo dat bij de tafel kwam tokkelen op hun gitaar.Alleen jammer dat ze er ook nog bij gingen zingen!
Nou dit was dan onze laatste dag, het zit erop,morgen vliegen we terug.Ik hoop dat we niet weer een vertraging van 11 uur voor onze kiezen krijgen.

• 08 Oktober 2007 - 19:01

Mike:

De schildpad is goed door de douane gekomen. Alleen problemen bij de eerste controle, moest alles uitpakken. Grrrrrrr.