weer naar huis
Door: sylvia
Blijf op de hoogte en volg Sylvia
04 Oktober 2007 | Costa Rica, San José
Voor we om 8.00uur vertrokken naar het vliegveld in de hal van het hotel Jose en Willem de enveloppen overhandigd.Andre hield een korte speech. Jose vond ons een geweldige groep en bewaard de herinneringen in zijn hart mee.Wat een goedzak en lieverd is het toch.En een geweldig chauffeur.
Op het vliegveld afscheid van ze genomen en Jose het restant van knuffelsleutelhangers gegeven.Kan hij daar een mooi plekje voor zoeken in de bus.(Er hing al een paar dagen een giraf voor de voorruit te bungelen).
Gelukkig verliep de terugreis volgens plan en vond het heel snel omgaan. Alleen dat slapen in een vliegtuig zal ik wel nooit leren.slapen,wakker,slapen,wakker,koffie,slapen,wakker,eten,slapen,wc,draaien,wc,slapen,wakker,ontbijt,slapen,wakker,koffie,slapen,landing en vliegtuig uit.Zoiets was het.Het is gelijk weer 8 uur later dus zit nu eigenlijk vrijdag te typen