woensdag 19 september - Reisverslag uit Sarapiquí, Costa Rica van Sylvia Bosch - WaarBenJij.nu woensdag 19 september - Reisverslag uit Sarapiquí, Costa Rica van Sylvia Bosch - WaarBenJij.nu

woensdag 19 september

Door: sylvia

Blijf op de hoogte en volg Sylvia

20 September 2007 | Costa Rica, Sarapiquí

Van Arenal naar Sarapiqui,

Vanmorgen vroeg was het prachtig weer.Een mooie blauwe lucht waar de vulkaan prachtig tegen afstak. Je kon nu heel duidelijk de rookpluimen uit de krater zien komen.
Helaas is het ons niet gelukt om de vulkaan savond´s te gaan bewonderen door het slechte weer. Het was veel te bewolkt(ze hingen gewoon tot op de grond die rotwolken)en het regende pijpenstelen. En ik had zo ontzettend graag de lava in het echt willen zien. Maar ja, je kunt niet alles hebben.

We zijn na een prachtige rit, die trouwens maar kort was(geloof maar 3 uurtjes gereden)
in Sarapiqui aangekomen. Onderweg nog even gestopt bij een leguanen kolonie.Jeetje wat een stank en wat een ongelooflijk grote beesten. Maar wel mooi om te zien.

Dit resort is echt ontzettend onwijs gaaf aangelegd. Het zijn houten huisjes op palen, die met loopbruggen aan elkaar verbonden zijn en die als eilandjes in het woud liggen. Gelukkig doet de ventilator het want het is ontzettend warm,zweterig weer. Veel gekleurde kikkertjes gezien.kleine ieniemienie rode met blauwe pootjes en iets grotere groen met zwart gevlekte gifkikkers. Wel prachtig gezicht hoor. En dan de tuinen hier. Zo mooi aangelegd en zulke mooie bloemen en planten, niet normaal meer

Vanmiddag lekker bij het zwembadje gelegen en beetje liggen poedelen,kletsen,drinken,lezen, je kent dat wel...!!!
Weer een heerlijke dag achter de rug

zo gelukkig heb ik zo´n beetje de hele week ingehaald nu ahahhaaha.(zit me een bult te typen hier).En het wordt erg druk hier, dus ze staan te smachten tot ik klaar ben.
Weet niet wanneer ik weer tijd en kans heb om te mailen( in het slechtste geval pas als ik weer thuis ben hihihihi!!).

Maar jullie kunnen eventueel ook bij het dagboek van Esther kijken, die heeft een andere en die komt er iets gemakkelijker op als ik op de summumsite.

doei doei allemaal

• 21 September 2007 - 10:56

Jolanda:

Hoi Syl,
    Je hebt alweer behoorlijk wat gezien in een week tijd. Ben nu al benieuwd naar de foto's. Hier gaat alles goed. Groetjes Mart, Jolanda en Yara

• 22 September 2007 - 17:19

Rieky:

Haai,
    Leuk om eindelijk iets van je te horen. Ik was al bang dat Boschje te ver het bos was in gegaan, want je weet daar zijn de wilde ???, die hebben wel zin in een lekker hapje!!
    Veel plezier.

• 22 September 2007 - 18:01

Petra Gr:

Hoi Syl leuk om iets van je te horen. We zeiden op het werk van de week nog tegen elkaar nog niks gehoord van Sylvia hoe kan dat nou. De verhalen klinken alweer fantastisch ben al benieuwd naar de foto's. Nog veel plezier we blijven je volgen.
    Groetjes Petra

• 23 September 2007 - 08:28

Stephanie:

Hoi Syl
    Nou weer spannende verhalen.
    We gaan je foto´s weer bekijken. Nog veel plezier.
    Groetjes

• 26 September 2007 - 17:46

Carin:

hoi Sil,
    Ik heb weer genoten!.Het begint al aardig te kriebelen als ik je verslagen lees.geniet er nog maar lekker van want het zit er zo weer op.