Dominical Walvissentoch
Door: sylvia
Blijf op de hoogte en volg Sylvia
30 September 2007 | Costa Rica, Dominical
Ik was dus een uur tevroeg opgestaan pfff wat een oelewapper ben ik af en toe ook.Dus toch maar weer even terug in bed gedoken.
Esther ging vandaag niet mee,die heeft wat darmproblemen en slaaptekort(hahaha wie niet he!!)maar tis niks om dan hele dag op een boot op de zee te zitten.Dus gelijk heeft ze.Maar miste mijn maatje vandaag wel hoor.
Het was 1,5 uur rijden Sierpe,daar kregen we eerst een ontbijt en daarna met 2 bootjes via wat kanalen richting de zee.De bootjes door de branding heen krijgen was een heel spectakel en vond het best spannend.Het waren flinke wilde golven en zo groot was de boot nou ook weer niet.Binnen nowtime hadden we 2 kotsers aan boord(he Hanneke en Marc!!! komt ervan he,avond ervoor gaan stappen en drinken),die Marc zag echt groen van ellende,wel zielig en vervelend voor ze. We hebben een hele tijd rondgevaren,maar geen walvissen te zien(grrrr het zat niet mee)toen we net weg wilde gaan kwam er dan toch even 1tje bovenwater kijken.Wouwwww,maar veel tekort.En na vorig jaar ben ik natuurlijk ontzettend verwend,dus viel het nu behoorlijk tegen.Wel nog 2 dolfijnen uit het water zien springen, ook altijd erg leuk om te zien. Tijd voor een mooie palmbeach voor onze lunch.Candy had ook besloten om haar maag te gaan legen,dus zat tussen 3 kotsers, had zelf gelukkig nergens last van(het erge was dat ik honger had en een heerlijke bus pringels in mijn tas had zitten,maar dorst niet tepakken,bang dat de 3 nog meer buitenboord moesten hangen.
Het strandje was trouwens prachtig.Stel ara's gezien en heerlijke lunch picknick gehad.Daarna terug met de boot.Ging beduidend sneller dan de heenweg.Nog wat dieren gespot in de Canals(vooral die dikke slang,die net 1 of ander groot dier naar binnen had zitten werken,wouwwwww).De magrove vind ik ook altijd mooi om te zien.Verder grote leguaan,2 kleinere slangen,vleermuizen en capucijnderaapjes gezien.
Het was weer een heerlijke lange vermoeiende dag.
Ma nog van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag,had vanmorgen willen bellen maar ging gewoon niet omdat we hele dag op boot hebben gezeten.Hoop dat je leuke dag hebt gehad! en probeer morgen wel te bellen(mag van Esther haar mobiel gebruiken,lief he!)
06 Oktober 2007 - 18:41
Marc En Hanneke:
Bedankt dat je je verhalen zo lekker anoniem houdt........
Groetjes van de kotsers! -
08 Oktober 2007 - 21:35