vertraging!!!!!en Vulcan Irazu
Door: sylvia
Blijf op de hoogte en volg Sylvia
20 September 2007 | Costa Rica, San José
Donderdag 13 september
Om 8 uur vanmorgen kreeg ik een smsje van één van mijn medereizigers dat onze vlucht vertraging had. En niet zomaar een klein vertraginkje maar echt een vette,pfff.
Natuuurlijk geloofde ik het niet en dacht dat het een grapje was. Maar het was dus echt waar. Onze vlucht was verschoven naar 22.15 s´avonds, lekker dan!!!
Ik geprobeerd om nog een paar van onze reis(die ik via het forum al had leren kennen) te bereiken, maar iedereen was inmiddels al onderweg. Dus zelf ook besloten om toch om half 11 op schiphol te zijn en de andere daar te ontmoeten. Achteraf goed plan, want we hebben de hele dag reuze lol gehad. We kregen 3 vouchers om te eten(dat scheelde). Uiteindelijk om 22.45uur vertrokken we dan echt.
Oja en wat grappig was, ik kwam 3 oud mede reizigers van de Madagascarreis van 2 jaar terug op schiphol tegen. Die gingen dus naar China.
Met Esther op de kamer slapen komt ook wel goed. We hebben de grootste lol. Het was 8 uur en 45 minuten vliegen tot Orlando, daar overgestapt en nog eens een uurtje of 3 vliegen tot San Jose.
Het hotel in San Jose is een prachtig koloniaal gebouw. Voor de rest weinig tezien in de hoofdstad. Er valt niet zoveel te beleven. Het enige leuke is dat het hier morgen onafhankelijkheidsdag is en dat ze de festiviteiten aan het voorbereiden zijn. Maar die gaan wij dus niet meemaken, dan zitten wij al ergens in de rimboe.
Het is hier trouwen heel vochtig en bloedje warm. Echt lekkere zweetweer. Dus Carin bereid je maar vast voor hahahha.
We zijn dus op vrijdagochtend vroeg aangekomen in San Jose en zijn vandaag naar Vulcan Irazu geweest.Eigenlijk stond Vulcan Poas op het programme,maar door het zeer slechte weer daar(ligt helemaal in een druilwolk verborgen)dus Irazu geworden.Ook daar was het mistig en nattig, begin nauwelijks iets te zien.Gelukkig op de terugweg langs de krater trok het open en konden we de prachtige kleuren in de krater zien.Geweldig gezicht,mooi,grillig,groen water,hard geworden lavastromen,prachtige planten en bloemen.
doei doei
doei doei