Zaterdag 15 september - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Sylvia Bosch - WaarBenJij.nu Zaterdag 15 september - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Sylvia Bosch - WaarBenJij.nu

Zaterdag 15 september

Door: sylvia

Blijf op de hoogte en volg Sylvia

20 September 2007 | Costa Rica, San José

Hola allemaal,

Het was een kort nachtje(helaas maar 1 door de uren vertraging die we gehad hebben).
Vandaag zijn we van San Jose naar Monteverde gereden. Monteverde is een groot nationaal park. We zaten in eenvoudige huisjes maar zag er prima uit(El Bosque). Esther en ik hebben een huisje met 4 bedden. De twee 2 persoonsbedden waren dus gauw bezet.De andere 2 bedden daar hebben we alleen maar regelmatig om gevloekt. Hoevaak we daar niet tegenaan zijn gelopen godsamme, niet leuk meer!!
We hebben ook eerst even een ongedierte inspectie gedaan. Er zitten toch wel wat spinnen en kakkerlakken zo hier en daar. En jullie weten dat ik nou niet bepaald een fan ben van spinnen. Trouwens ik ben de ergste nog niet eens. Esther is nog veel banger hahahha.
De nachtwandeling hebben we dan ook overgeslagen.En maar goed ook, alle twee de groepen hebben tarantula´s gezien. jakkussssss. Alhoewel op de foto is het een prachtig beest.
Het is hier trouwens ook niet bepaald erg rustig. Er zitten zoveel dieren die samen een ongelooflijk geluid produceren dat je moet schreeuwen om elkaar te kunnen verstaan.(lichtelijk overdreven natuurlijk)
Prachtige kolibri´s ,brulapen, leguanen(echt van die hele grote)giga krekels,agouti(dat is een of ander gemuteerd knaagdier,lijkt op een kruising van een marmomet met een .......tja met wat eigenlijk?)
De omgeving ziet er geweldig groen uit en natuurlijk hebben we ook al een ongelooflijk vette regenbui op ons hoofd gehad.
Zo laat het hier weer bij,morgen krijgen we de leuke dingen te doen. Canapy en skywalk ben benieuwd.
groetjes